Antigeentest voor reizen

Coronasneltesten voor reizen, binnen 15 minuten uw reisdocument!

Als je in Eindhoven woonachtig bent en op vakantie naar Duitsland wilt gaan, pas teruggekeerd bent uit een risicogebied, coronavirussymptomen vertoont of als je nauw contact gehad hebt met een besmet persoon, dit zijn allemaal redenen om een sneltest in Eindhoven af te nemen. Zo sluit je namelijk een besmetting met het coronavirus uit aangezien de sneltesten bij de testlocaties betrouwbaar zijn. E wordt namelijk met de GGD samengewerkt en de testen zijn allemaal goedgekeurd door het RIVM.

Maak de afspraak voor een sneltest in Eindhoven direct door online een datum en tijdstip uit te kiezen. Wees niet te laat aangezien de sneltest slechts een aantal minuten van je tijd in beslag neemt en de resultaten binnen 15 minuten per email bekend gemaakt worden. Je hoeft dus niet op de teststraten te blijven wachten na de test. Vind de correcte locaties door de route op de kaart goed te checken.

Prijzen PCR sneltest met Reiscertificaat
☝Klik hierboven en Koop Vandaag!☝

PCR test met reisverklaring Eindhoven

We beginnen allemaal langzamerhand weer met reizen maar daarvoor heb je wel een PCR test met reisverklaring in Eindhoven of in de buurt van Blaarthem, De Doornakkers, Villapark, en …